Denzel Washington a Broadwayn

A színész egy szemetesként dolgozó egykori baseballjátékost alakít

Újabb filmsztár a Broadwayn: Denzel Washington 2010 tavaszától látható August Wilson Fences című Pulitzer- és Tony-díjas drámájában.

2009.11.11 12:34MTI

Az 1987-ben bemutatott darab a drámaíró legsikeresebb műve lett: 525 előadást élt meg a Broadwayn. A felújításban az 54 esztendős Oscar-díjas színész Troy Maxson, a szemetesként dolgozó egykori baseballjátékos szerepét alakítja majd. Denzel Washington 2005-ben játszott utoljára a Broadwayn, akkor Brutust alakította a Julis Caesarban.

Az előadás vegyes kritikákat kapott és elég nagyot bukott a jegypénztáraknál. A közelgő bemutatóról szóló hír a The New York Times keddi számában jelent meg. A lap bennfentes forrásra hivatkozva közölte azt is, hogy a rendezésre Kenny Leont kérték fel, és bár a pontos dátum még nem derült ki, a premier valamikor a jövő év késő tavaszán lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.