Elszáll a kék madár

A kiadatlan duett CD-n - Máté Péter és Cserháti Zsuzsa

Cserháti Zsuzsa és Máté Péter közös duettje eddig soha , sehol nem jelent meg. A legendás énekesek halála után több évet kellett arra várni, hogy az 1975-ben rögzített "Elszökik a nyár" című dalt a közönség elé tárják.

2009.10.05 14:30ma.hu

A dal, Cserháti Zsuzsa hamarosan megjelenő cd-jén lesz hallható, melyen kizárólag olyan dalok kerülnek megjelenésre, amelyek eddig a MAgyar Rádió tulajdonában voltak és lemezen még sosem jelentek meg, amik ritkán vagy sehol nem hallott felvételek. Olyan neves muzsikusok közreműködésével készült dalok, mint: Máté Péter, Szakcsi Lakatos Béla, Tony Lakatos, Kőszegi Imre és még sokan mások. A több tucat dalból a kiadó képviselője és Cserháti Zsuzsa fia választották ki az a 16 dalt, ami felkerült a hamarosan megjelenő albumra.

Az 1972-től 1991-ig között felvett dalokból készült válogatás most mindenki számára elérhető lesz aki szereti Cserháti Zsuzsa hangját, fantasztikus művészetét! A lemezen különlegességként egy duett is hallható lesz, melyet Máté Péterrel énekel. A duett nem a stúdió technikának köszönhető, hanem egy eredeti felvétel a két kiváló előadótól 1975-ből.

Az album megjelenésének időpontja: 2009. október 29.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.