62 ezer néző, 360 milliós jegybevétel...

Már készül a Szabadtéri Játékok 2010-es programterve

62 ezer néző, 360 milliós jegybevétel, teltház a Cigányszerelem, az Elisabeth és az István, a király előadásain - még fel sem ocsúdtunk az idei sikerekből, máris megindult a találgatás a jövő évi programról.

2009.08.28 17:40ma.hu

Minden valószínűség szerint 4 bemutató várható 2010-ben is - esélyesként indul Attila, az Isten kardja rockopera, az Abigél valamint a Rómeó és Júlia musicalek, továbbá a Szentivánéji álom is, de láthatóak lehetnek a Nemzetközi Néptánc Fesztivál produkciói, a Péccsel történő együttműködés keretében Dante Isteni színjátéka három vidéki balett-társulat előadásában és a Honvéd Táncegyüttes Dózsa-táncdrámája.

A következő évi rendezvény hivatalos műsortervét hagyományosan szeptemberben mutatják be a közönségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.