Öt évestől a hatvanig, mindenki

Fotók - Tankcsapda-szülinap: 50 ezren csápoltak a Sziget mínusz egyedik napján!

Öt évestől a hatvan fölöttiig minden korosztály képviseltette magát a Sziget mínusz egyedik napján a Tankcsapda huszadik szülinapi buliján - A Szigeten ezen a napon 50 ezren voltak.

Zúzott a Tankcsapda - Fergeteges képek a Sziget mínusz egyedik napjáról! képgaléria

2009.08.11 15:20sziget.hu

A Sziget mínusz egyedik napjának estjére mintegy 50 ezren voltak már bent a fesztivál területén, közülük kb. 35 ezren ünnepeltek együtt a 20 éves Tankcsapdával.

A Nagyszínpad küzdőterén a tankcsapdások apraja és nagyja énekelte együtt a dalokat Lukács Lacival és szemmel láthatóan a jelen lévő külföldiek is jól érezték magukat.

Nem beszélve a zenekarról, akik beváltva ígéretüket, rendkívül látványos show-t adtak elő az elmúlt 20 év legjobb dalaival, melyek közé azért becsúsztak új szerzemények is.

Lukács pedig annyira jól érezte magát a Szigeten, hogy miután a koncert előtti napon késő estig tartott a technikai beállás, úgy döntött, hogy nem is megy ki a fesztivál területéről.

Mint mondta, ö már itt otthon érzi magát, és a zenekar öltözőjében hajtotta álomra fejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.