A programok a Herzl téren zajlanak majd!

Roma-zsidó zenei fesztivál a Múzeumok éjszakáján!

A Mazsihisz idén első alkalommal vesz részt a Múzeumok éjszakája rendezvénysorozatban. Az események a Magyar Zsidó Múzeumban és a Dohány utcai zsinagóga előtt, a Herzl téren zajlanak késő estétől az éjszakába nyúlóan.

2009.06.15 16:10ma.hu

A múzeumban az éjjel folyamán filmvetítések, a meghosszabbított P. Howard - Rejtő Jenő legendás élete kiállítás, illetve az állandó kiállítások megtekintése ingyenes tárlatvezetésekkel, Rejtő-fejtörő, maceszkóstolás és játékos vetélkedők lesznek korhatár nélkül.

Az éjszaka folyamán az érdeklődők a kóser kulinária ízeivel is ismerkedhetnek és kérdéseket intézhetnek a rabbihoz.

A Dohány utcai zsinagóga előtti Herzl téren ingyenes koncertek kerülnek megrendezésre az alábbi együttesek fellépésével: Jazzrael, Szakcsi Lakatos Béla Trio, Babos Project Romani, Jiddis Álom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.