Kultúra és borkultúra minden hétvégére..

Indulnak a borhétvégék Tokaj-Hegyalján!

Júniustól augusztus végéig minden hétvégén szervezett programmal várja a vendégeket Tokaj-Hegyalja. Kéthetente Tokajban, minden második héten pedig a borvidék többi településén garantált családi, boros és gasztronómiai programokon vehetnek részt az érdeklődők érdekes kínálatot nyújtva.

2009.06.08 12:00ma.hu

A Tourinform Tokaj úgy állította össze a kínálatot, hogy mindenki a saját pénztárcájának és érdeklődésének megfelelő programot válogathassa össze belőle - így akár egy egész hétvégét is el tudnak tölteni a borvidéken azok is, akik túl sokat nem tudnak egyébként a nyaralásra áldozni.

A színes kínálatból nem maradhatnak ki a kulturális ajánlatok sem: a programokat minden hétvégén egy-egy különleges kulturális esemény köré szervezi a Tourinform Tokaj.

E héten a Sevillai borbély bemutatója a Paulay Ede Színházban, június második hetében a Szőlővirágzás ünnepe - borok lakodalma Szegiben, június harmadik hétvégéjén a Zemplén Fesztivál Extra rendezvényei, végül utolsó héten az erdőbényei Kádárnapok és a golopi Országos Madárijesztő-készítő verseny.

A Tourinform Tokaj az "iszik vagy vezet?" állandó dilemmáját is kezeli ezen a nyáron: a borvidéki borhétvégéken igény szerint kisbuszok és a gumikerekű kisvonat szállítja a vendégeket az egyes állomások között, szombat esténként pedig garantált programként borvidéki borbuszt indít az iroda, amely három borvidéki településen egy-egy pince felkeresését teszi lehetővé a vendégek számára, egész estés programot kínálva.

A családi borhétvégék minden programjára a Tourinform Tokajban lehet jegyet vásárolni, illetve foglalni az iroda elérhetőségein (tel.: +36 30 299 41 22; tokaj@tourinform.hu; www.tokaj-turizmus.hu).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.