Exkluzív unplugged koncert a Thália Színházban!

Pesti álom - Kálloy Molnár Péter koncertje!

Kálloy Molnár Péter a közeljövőben megjelenő, Hrutka Róberttel készített, második nagylemezének dalait hallhatja a közönség április 23-án a Thália Színházban. Az exkluzív unplugged koncerten vendégként fellép a színész barátja, Feke Pál.

Kálloy Molnár Péter a Beugró című műsorban! képgaléria

2009.04.20 20:10ma.hu

Kálloy sokoldalú művész, akit a színházi és filmbeli szerepei tettek ismertté, de rendezőként, és már zenészként is számon tartják. Minden területen egyedit, egyénit alkot és kétségtelenül sikeres. Tavaly adta ki első lemezét, A nő után címmel. 

A dalokat ő maga szerezte, szövegezte, a hangszerelést és produceri munkát Hrutka Róbert vállalta. Kálloy otthonosan mozog blues, jazz, rock, de még az alternatív zene világában is.
 
Dalai ötletesek, líraiak, humorosak, szórakoztatóak, de akik a Hrutka-féle hangzásvilágot keresik, azok sem fognak csalódottan hazamenni a koncertről. 

Kálloy legújabb számait hűséges zenésztársaival, Dely Domonkossal (ütőhangszerek), Kalmus Feliciánnnal (cselló) és természetesen az alkotótárs Hrutka Róberttel adja elő. 

A koncert különleges csemegének ígérkezik, hiszen a művész egy éve nem lépett fel a fővárosban, és a készülő új lemez dalait is először ezen az esten hallhatja a közönség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.