Napóleon szerepét játsza az Oscar-díjas sztár!

Al Pacinoval filmesítik meg Napóleon utolsó napjait!

Napóleon szerepét fogja játszani az Oscar-díjas Al Pacino következő filmjében, egy gyermekkönyv filmadaptációjában. A Betsy és a császár című film a britek által Szent Ilona szigetére száműzött császár életének utolsó napjaiban játszódik, és egy 14 éves kislánnyal való kapcsolatáról szól.

Képekben a dögös színész! képgaléria

2009.04.14 14:45ma.hu

A színész mindig is szeretett volna Bonaparte Napóleon bőrébe bújni, és most teljesül ez az álma ebben a különleges változatban, amelynek semmi köze sincs a császár valódi életrajzához - írja a The Hollywood Reporter című lap. 

A filmet John Curran rendezte, a forgatókönyv a Stato Rabin által írt gyerekkönyv alapján készült. A történet főszereplője Betsy Balcombe tizennégy éves angol kislány, akinek családja szállásolja el a szigeten a híres-hírhedt vendéget: a legyőzött és száműzött Napóleont. 

A száműzött francia császár és a jelenlétében cseppet sem elfogódott Betsy történetének forgatásához ősszel fognak hozzá. A közönség addig is láthatja Al Pacinót a filmvásznon, Salvador Dalí, a nagy spanyol festő szerepében, a Dalí és én: A szürreális történet című filmben, amely idén kerül a mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.