Huszonöt év legjobb dalai

A szülinapos Ghymes lesz a Debreceni Tavaszi Fesztivál meglepetése!

A Ghymes együttes első alkalommal lép fel a Főnix Csarnokban a Debreceni Tavaszi Fesztivál programjaként - 25 év legnagyobb és legszebb dalai csendülnek fel március 28-án este 7-kor az ország egyik legszínvonalasabb multifunkcionális rendezvénycsarnokában.

2008.01.30 17:40ma.hu

A Ghymes együttes első alkalommal lép fel a Főnix Csarnokban a Debreceni Tavaszi Fesztivál programjaként, 25 év legnagyobb és legszebb dalai csendülnek fel március 28-án este 7-kor Magyarország egyik legszínvonalasabb multifunkcionális rendezvénycsarnokában.

Az 1983-ban alakult (1984-től Ghymes nevet viselő) együttes dalaira a már jól ismert, sajátos stílus a jellemző, melynek meghatározója Szarka Tamás zenéje és irodalmi értékű szövegvilága. Ezt egészíti ki Szarka Gyula népzenei alapú szerzői zenéje. Az együttes öt aranylemez és hét platinalemez tulajdonosa, a szakma elismerését számos díj bizonyítja.

A zenekar vallja, hogy az abban a pillanatban megszólaló élő muzsika energiája, varázsa a feltétele és záloga sikereinek.

A koncertre jegyek már kaphatóak 2900 Ft, 3900 Ft, 4900 Ft és 9900 Ft-os áron a Ticket Express országos hálózatában.

További információ: www.eventim.hu

Telefonos jegyrendelés: +36 30 30 30 999

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.