Felkapták fejüket a zenéjük hallatán

Black Sabbath és a Dirty Dance együtt?

A Heven and Hell (Black Sabbath) magyarországi koncertje alkalmával a zenekar menedzsere belehallgatott a magyar szervezők által hallgatott Cd - be.

2008.01.28 11:06ma.hu

A magyar stáb az előkészületek alatt ugyanis a Dirty Dance zenéjével szórakoztatta magát. Mindenki meglepetésére, érdeklődni kezdett a mocskos rockot játszó csapat iránt, majd elkérte a Cd – t. Nemrégiben egy email érkezett miszerint szívesen meghallgatná a zenekart élőben is.

Levelezésük kapcsán megegyeztek abban, hogy mivel teendői Németországba szólítják, amennyiben lehetősége van rá, megnézi koncertet február 1 – én a Wigwamban.

"Nem hiszünk a csodákban – mondta Angyal a zenekar basszusgitárosa. – persze azért egy kicsit várakozással nézünk a nagy találkozás elé, hiszen mint tudjuk, a remény hall meg utoljára."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.