Kultúra

Őrizetbe vették Arnold Schwarzeneggert

A müncheni vámellenőrzésen akadt fenn a világsztár.

2024.01.18 15:05ma.hu

Még egy olyan szupersztár sem kivétel a reptéri vámellenőrzések alól, mint Arnold Schwarzenegger. Jól mutatja ezt a mostani eset, melyben a színész fennakadt a müncheni vámellenőrzésen.

Arnold Schwarzeneggert azért vették őrizetbe, mert elfelejtett bejelenteni egy órát, melyet jótékonysági célokra akart elárverezni. Az óra átszámítva körülbelül 7 millió forintot ér - írja az Index.

A színészt szerda délután tartóztatták fel a vámosok, és csak több ezer eurós adó megfizetése után, három óra elteltével engedték őt tovább, de az órát nem vihette magával.

Schwarzenegger ellen adóelkerülés gyanújával nyomozás is indult, ugyanis azért, hogy az órát eladhassa az unióban, vámot kell fizetni. A színész felháborítónak találja az esetet.

A luxusórát csütörtökön az ausztriai Kitzbühel síparadicsomban, Schwarzenegger klímavédelmi kezdeményezésének adománygyűjtő vacsoráján akarták elárverezni. Az órát korábban kifejezetten Schwarzeneggernek tervezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.