Híresség

Szexuális zaklatással vádolják Vin Dieselt, a Halálos Iramban sztárját

Súlyos vádakat fogalmazott meg a világsztár korábbi asszisztense.

2023.12.22 07:07ma.hu

Egykori személyi asszisztense beperelte Vin Dieselt, azzal vádolva a színészt, hogy a Halálos iramban: Ötödik sebesség című film 2010-es forgatása idején szexuálisan zaklatta őt - írja a BBC cikke alapján a Hvg.

Asta Jonasson azt állítja, hogy a színész - valódi nevén Mark Sinclair - az atlantai St Regis Hotel egyik lakosztályában a falhoz szorította, miközben önkielégítést végzett magán, majd órákkal később kirúgatta őt.

"Világos volt számára, hogy azért rúgták ki, mert már nem volt hasznos. Vin Diesel arra használta őt, hogy kielégítse szexuális vágyait" - áll a benyújtott keresetben.

A volt asszisztens azt is állítja, hogy a színész cégének egyik másik vezetője ugyanabban a szállodában néhány nappal korábban szexuális ajánlatot tett neki.

A nő a szexuális zaklatáson kívül nemi megkülönböztetés, jogellenes megtorlás, érzelmi zsarolás és jogtalan felmondás miatt is perel.

Bryan Freedman, a színész ügyvédje a CNN-nek elmondta, Vin Diesel "kategorikusan tagadja" a Jonasson által megfogalmazott állításokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.