Gyász

Matthew Perry temetése: a Jóbarátok szereplői búcsúztatták kollégájukat - videó

Matthew Perry számos közeli barátját és családtagját látták a helyszínen.

2023.11.04 18:00ma.hu

Zártkörű temetési szertartás keretében helyezték örök nyugalomra a Jóbarátok színészét, Matthew Perryt a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Parkban. Nyughelye történetesen közel van ahhoz a tényleges helyszínhez, ahol a népszerű sorozatot forgatták.

Matthew számos közeli barátját és családtagját látták a helyszínen.

Elterjedt egy videó, amelyen a sorozat szereplői, köztük Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox és David Schwimmer láthatóak, amint feketébe öltözve érkeznek a helyszínre, hogy leróják Matthew-nak a végső tiszteletüket. Matthew leginkább Chandler Bing karakterének alakításáról volt ismert a FRIENDS-ben, amely 1994 és 2004 között 10 évadon keresztül futott.

Létrehoztak egy Matthew Perry Alapítványt a függőséggel küzdő emberek megsegítésére

Perry, aki a leghosszabb ideig szenvedett kábítószerrel való visszaéléstől, örökséget hagyott hátra a függőséggel küzdő emberek számára. Az alapítvány a The Hollywood Reporter hírportálnak adott nyilatkozatában elárulta: "Matthew Perry tartós elkötelezettségének szellemében, hogy segítsen másoknak, akik a függőség betegségével küzdenek, elindulunk egy úton, hogy tisztelegjünk öröksége előtt a Matthew Perry Alapítvány létrehozásával".

"Az alapítványt saját szavai és tapasztalatai fogják vezérelni, és az a szenvedélye fogja hajtani, hogy minél több életen változtasson".

Matthew Perry október 28-án, Los Angeles-i lakhelyén, 54 éves korában hunyt el. Halálának pontos oka egyelőre ismeretlen. A hivatalos szervek szerint azonban nem gyanúsítják idegenkezűséggel. A férfit a jakuzziban találták meg.

Mit szóltak a Jóbarátok szereplői Perry halálához?

Az öt színész közös nyilatkozatban így fogalmazott: "Mindannyiunkat teljesen lesújtott Matthew elvesztése. Többek voltunk, mint színésztársak. Egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne még mondani, de most egy pillanatra gyászolunk és feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel többet fogunk mondani, amint és amikor képesek leszünk rá.

"Egyelőre gondolataink és szeretetünk Matty családjával, barátaival és mindenkivel van, aki szerette őt szerte a világon."

Ami a magánéletet illeti, Matthew sosem nősült, de olyan népszerű színésznőkkel járt, mint Yasmine Bleeth, Julia Roberts és Lizzy Caplan. Eljegyezte Molly Hurwitzot, de ennek is vége lett még 2021-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.