Kultúra

Kétoldali szívinfarktussal szállították kórházba a magyar mulatós sztárt

Kritikus állapotban van Tekknő Miki, az MC Hawer & Tekknő zenészduó egyik tagja.

2023.08.15 09:21ma.hu

MC Hawer, az MC Hawer & Tekknő zenészduó egyik tagja tudatta Facebook-oldalukon a rajongókkal, hogy zenésztársát, "Tekknő Mikit" (polgári nevén: Benyó Miklós) kétoldali szívinfarktussal kórházba szállították hétfő reggel.

Az MC Hawer és Tekknő Miki kettőséből álló duó népszerűnek számított a magyar zeneiparban, amikor berobbantak a köztudatba az 1990-es évek végén. A duó megalkotta a mulatós pop műfaját, amely hatalmas sikernek örvendhetett hazánkban, és a mai napig nagy rajongótáboruk van - írja az Index.

MC Hawer most szomorú hírt tett közzé az oldalán, miszerint Tekknő Mikit hétfő reggel kétoldali szívinfarktussal kórházba szállították. Tudatta rajongóikkal, hogy zenésztársa "jelenleg túl van a műtéten, kritikus állapotban van."

Azt is kérte a rajongóktól, hogy imádkozzanak érte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.