Híresség

Nem várt fordulat Gálvölgyi János ügyében: mégis folytatódik a nyomozás

Gálvölgyi János május 10-én lett rosszul, súlyos állapotban volt, azonban a lányai hiába várták a mentőt, nekik kellett bevinniük édesapjukat a kórházba.

2023.07.11 11:12ma.hu

Hiába szüntette meg a rendőrség a nyomozást Gálvölgyi János rosszulléte ügyében, az ügyészség felülbírálta a döntést, és az eljárás folytatását rendelte el, amiért a színészért nem ért ki a mentő - értesült a 24.hu.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lap megkeresésére közölte, a Budapest V. és XIII. Kerületi Ügyészség - törvényességi felügyeleti jogkörében eljárva - hivatalból vizsgálta felül a megszüntető határozatot.

"Az ügyészség ennek eredményeként megállapította, hogy az ügyben további nyomozási cselekmény elvégzése indokolt, ezért a határozatot hivatalból hatályon kívül helyezte és az eljárás folytatását rendelte el" - fogalmazott Bagoly Bettina, aki hozzátette, az ügyészség döntése következtében foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt a nyomozás ismét folyamatban van a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

Mint ismeretes, Gálvölgyi János május 10-én lett rosszul, légzési elégtelenség miatt súlyos állapotban volt, azonban a lányai hiába várták a mentőt, nekik kellett bevinniük édesapjukat a kórházba. A színész azonnal az intenzív osztályon történő kezelésre szorult, lélegeztetőgépre került. Az ügyben vizsgálat is indult, amely megállapította, hogy hibázott a mentésirányító. Pintér Sándor belügyminiszter szintén vizsgálatot indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.