Gyász

Meghalt Elvis egyetlen gyermeke, Lisa Marie Presley énekesnő

54 éves korában szívroham következtében elhunyt.

2023.01.13 04:27ma.hu

Lisa Marie Presley 54 éves korában meghalt, miután január 12-én reggel megállt a szíve. Bár mesterséges kómába helyezték, ez sem tudta megmenteni az életét.

Az énekes-dalszerző halála mindössze két nappal azután következett be, hogy édesanyja, Priscilla oldalán megjelent a Golden Globe-gálán. A díjátadó ünnepség 2023-as eseményén a Baz Luhrmann rendezte "Elvis" című filmet jelölték - és díjazták -.

A halálhírt Lisa Marie édesanyja, Priscilla erősítette meg a People hetilapnak adott nyilatkozatában.

"Nehéz szívvel kell megosztanom a lesújtó hírt, hogy gyönyörű lányom, Lisa Marie elhagyott minket" - áll a közleményben. "Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb nő, akit valaha ismertem".

"Kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását, miközben megpróbáljuk feldolgozni ezt a mély veszteséget. Köszönjük a szeretetet és az imákat. Egyelőre nem kommentáljuk a történteket" - tette hozzá édesanyja a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.