O.J Sámson pókerrel jótékonykodik!

Pókerrel a színészetért- 100 színész a zöld posztónál!

Száz magyar színészt láttunk már egyszerre egy helyen. Na de hogy ők mind elszántan, egymás ellen harcoljanak, ilyet még nem látott Budapest.

2009.02.25 16:40ma.hu

Megnyugtató azonban, hogy látható külsérelmi nyomokat senki nem szerezett, ugyanis az ádáz csatát a Monte Carlo Budapest elektronikus pókerasztalai mellett játszották az ország számos színházából érkező színészek. 

A zöld posztónál megmutatta pókerarcát többek között Kerényi Miklós Máté, akit a Rómeó és Júlia Benvoliojaként is láthattunk az Operettszínházban, testvére, Dávid, aki a Magyar Nemzeti Balett számos előadásában szerepel, Brunner Márta és férje, Ács Bálint is. 

Szabó Leslie, a Megasztár felfedezettje, Hirling Judit, aki a Tesó c. film anya szerepét alakította, de Pálos Zsuzsa, a Macskafogó szexi szőke patkányának magyar hangja, is megmérette magát. Sőt, játszott – de még milyen jól – az a Wallott dan Yannick is, akiről a huszonéves korosztály szinte minden tagja tudja, hogy ő a „Kölyökidős srác”. Azóta pedig a Görbe Tükör Színtársulatnál színészkedik.

A verseny két részből tevődött össze, Sit and Go rendszerrel történt a selejtező, minden asztalról három játékos jutott tovább. A döntő 24 fővel indult, multi table szisztémával. 

A versenyen kiderült, ki mennyire profi a szakmájában, mennyire játszotta jól a Pókerarc szerepét, mennyire megy a stratégiai gondolkodás, na és persze, hogy kihez pártolt a szerencse. Meghívott vendégként érkezett Orbán József, a 100 Folk Celsius frontembere és O.J Sámson, a volt Ganxta Zolee és a Kartel tag, aki a „jött látott és győzött” esetét valósította meg, ugyanis ügyes és kitartó játékkal mindenkit maga mögé utasított. 

Külön elismerésre méltó, hogy nem csak szórakozásból bűvölték a kártyákat a művészek, ugyanis a 800.000 Ft összdíjazású verseny végén 500.000 Ft-ot két színészalapítvány, a Várkonyi Zoltán Alapítvány a Színház- és Filmművészeti Főiskoláért és a Segítsünk Alapítvány számára nyújtott át a Monte Carlo Budapest póker menedzsere, Tomasovszky Csilla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.