Kultúra

Taylor Swift kapta az idei MTV Video Music Awards legrangosabb díját

Az All Too Well (Taylor's Version) című 2012-es dalának tízperces klipjéért.

2022.08.29 21:30MTI

Taylor Swift kapta az év zenés videója díjat az MTV Video Music Awards vasárnap esti díjátadóján Newarkban.

A 32 éves amerikai énekesnő az All Too Well (Taylor's Version) című 2012-es dalának tízperces klipjével a legjobb hosszú formátumú videó és a legjobb rendezés kategóriában is tarolt. Köszönőbeszédében elmondta, hogy októberben új albummal rukkol elő.

Harry Styles Harry's House című albumával az év albuma díjat vihette haza, miközben az év daláért járó trófea Billie Eilish-é lett Happier Than Ever című számáért. Jack Harlow és Lil Nas X több díjat begyűjtött, egyebek között a legjobb együttműködésért járót az Industry Babyvel. Bad Bunny, Dove Cameron, Nicki Minaj, Lizzo és a Maneskin nevű olasz rockbanda is a díjazottak között volt.

Minaj vehette át a Michael Jackson Video Vanguard Award nevű különdíjat. A trófeát Michael Jackson emlékére adják át, aki úttörő volt a videoklipek készítésében.

A VMA díjkiosztójára először 1984-ben került sor. A rajongók online szavazhatnak kedvenceikre. A trófea egy apró asztronautát ábrázol a Holdon, aki egy MTV feliratú zászlót tart a kezében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.