Programajánló

Mégis lesz Barátok közt

Bár tavaly nyáron véget ért a sorozat, most újra képernyőre kerül, ahogy a Győzike-show, a Mónika Show vagy a Csillag születik is.

2022.05.14 10:09ma.hu

Bár tavaly nyáron elbúcsúzott a sorozat a nézőktől, most újra képernyőre kerül, ahogy a Győzike-show, a Mónika Show vagy a Csillag születik is.

Június 1-től az RTL Magyarország kábelcsatornájára, az RTL Goldra visszatér a legendás Barátok közt, a Balázs Show és a Mónika Show pedig még nem látott részekkel jelentkezik – jelentett be az RTL Klub.

Júniustól teljesen új műsorrenddel találkozhat a néző az RTL Gold csatornán. Minden hétköznap 14 órától Balázs Show - a csatornán még nem látott, dupla részekkel – érkezik, amit 16 órától a Mónika Show, szintén dupla kábelpremierjei követnek. 18 órától az Anikó Show beszélgetései szórakoztatnak vagy éppen keltik fel a figyelmet.

19 órától a török Szerelem van a levegőben című sorozatot sugározzák, majd 20 órától jön a legelső részétől a legendás Barátok közt, minden hétköznap 4 epizódot adnak le.

Június 1-től új sávban, 22 órától követhetik a nézők a Perzselő szenvedélyek című török sorozat történéseit, majd azt követően Gáspár Győzőék életébe nyerhetnek újbóli betekintést: 23 órától a Győzike Show lesz látható az RTL Goldon.

Szombatonként, 19 órától – Nádai Anikó vezette – Házasodna a gazda társkereső reality ad alkalmat romantikára, vasárnaponként pedig egy igazi klasszikus show-műsoré lesz a főszerep: jön a Csillag születik az RTL Magyarország kábelcsatornájára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.