Krétakör az Europalián

Schilling Árpád Feketeországát Belgiumban vetítik

Ezúttal Belgium három városában kerül bemutatásra a Schilling Árpád által rendezett FEKETEország. A két hetes turnén a namur-i Théâtre Royal, a brüsszeli KVS, és a turnhout-i De Warande színpadán lép fel a Krétakör.

2008.01.24 16:51ma.hu

A közel két hetes turné során január 28-án és 29-én a namur-i Théâtre Royal, február 1-jén és 2-án a brüsszeli KVS, február 5-én és 6-án pedig a turnhout-i De Warande színpadán lép fel a Krétakör

A brüsszeli alapítású meghívó fesztivál, az Europalia - amely 1969 óta egyfajta kulturális biennáléként népszerűsíti az EU tagországok, illetve tagjelölt országok művészeti értékeit – minden évben több mint három hónapon át kényezteti közönségét kulturális programokkal: a francia és flamand nyelven feliratozott színházi előadások mellett báb-, tánc- és cirkuszelőadások, kiállítások, koncertek, filmvetítések és konferenciák gazdag választéka várja az érdeklődőket. 

Az utazás az Oktatási és Kulturális Minisztérium, a Nemzeti Kulturális Alap és a Brüsszeli Magyar Kulturális Intézet támogatásával jön létre.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.