Híresség

Több mint 10 év után hivatalosan is elvált Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver

A pár azért szakított több mint egy évtizeddel ezelőtt, mert Schwarzenegger gyermeket nemzett a házvezetőnőjének.

2021.12.29 08:53ma.hu

A Los Angeles-i legfelsőbb bíróság hivatalosan is kimondta Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver válását - írja a TMZ a bírósági papírokra hivatkozva.

Mint ismeretes, a pár több mint egy évtizeddel ezelőtt szakított, mert Schwarzenegger gyermeket nemzett a házvezetőnőjének, abból a kapcsolatból született meg fia, Joseph Baena.

A lap szerint egy nagyon bonyolult vagyonrendezési megállapodás is megbújt a hosszan elhúzódó válás hátterében. Meg nem erősített információk alapján a pár közös vagyona 400 millió dollár körül mozoghat, ez az összeg most kétfelé ment.

A pár még 1986-ban házasodott össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.