Interreg

A PilgrInno játék bemutatása

Folytatjuk a PilgrInno játék bemutatását szolgáló sorozatunkat. A játék tesztelése még jelenleg is zajlik, így ebben a cikkben szeretnénk még kitérni azon funkciók egyikére, amely egy nagyon fontos részét képezi az alkalmazásnak.

2021.07.26 06:33ma.hu

Az applikációt a Kisprojekt Alap Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program keretein belül FMP-E/1901/4.1/118 azonosítószámú, „Innovatív ismeretterjesztés – A határtérség értékei”, rövidebb nevén Inno-cult című projekt keretében valósul meg, amelyet határon átnyúló együttműködésben valósítanak meg az együttműködő partnerek, a Mária Út Közhasznú Egyesület és a MEDVESALJA Polgári Társulás.

Az alkalmazás megnyitása után több lehetőség közül választhatunk. Amit most kicsit jobban be szeretnénk mutatni, az a HELYSZÍNEK menüpont. Azért szeretnénk kiemelni, mert ebben a funkcióban kapnak helyet azon együttműködő partnereink, akik hozzájárulásukkal segítették és még jelenleg is segítik a játék létrejöttét, hiszen az általunk nem birtokolt tudásanyagot és sokszor ezeken felül még plusz információkat is biztosítanak számunkra és folyamatosan frissítik azokat a kérdések adatbázisában.

A menüponttal az volt a célunk, hogy egy átfogó, bővebb ismeretanyagot tudjunk biztosítani az információkra éhes felhasználók számára. Mindemellett nagyon sokat segít az adott helyszíneken található épített és kulturális értékek, örökségek, hagyományok megismerésében a kérdéseken túl is érdeklődőknek.

A menüpontban a játékban szereplő értékek és örökségi helyszínek adatlapjai találhatók meg, a bővebb leírásuk mellett pedig a Google keresőjéből importált adatokat jelenítettük meg, úgymint a helyszín elérhetőségei, esetleges nyitvatartási ideje, valamint a látogatói értékelések.

A használat során tehát felmerülhet az is, hogy a későbbiekben a felhasználó úgy dönt, hogy a Helyszínek menüpont áttekintésével kedvet kap egy kirándulásra például valamelyik megjelenített értékmegőrző pontra. Az itt látható információknak köszönhetően tehát lehetőséget kaphatunk a jövőbeni utazásunk megtervezésében, kirándulásaink célpontjának kiválasztásában is segítséget nyújt az alkalmazás, ezzel további vendégforgalmat generálva a térségben.

A projekt előrehaladásáról, valamint a hálózathoz történő csatlakozás lehetőségeiről az info@mariaut.hu e-mail címen várják az érdeklődők jelentkezését, további információkat pedig a www.inno-cult.mariaut.hu honlapon találhatnak.

Szponzorált tartalom, amely nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

wwww.viacarpatia-spf.eu
www.skhu.eu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.