Franco Nero Los Angeles után Budapesten!

A neves olasz színész újra hazánkba jön!

Los Angeles után ismét hazánkba, Budapestre látogat. A sztár Almási Tamással forgatott filmjét kíséri, majd és ő lesz az idei Operabál díszvendége.

2009.02.12 20:00ma.hu

Az Almási Tamás rendezte magyar-olasz koprodukció, a Márió, a varázsló is szerepel a Los Angelesben február 15. és 20. között megrendezendő olasz filmhéten, az Italián. 

A filmalkotást február 17-én a film férfi főszereplője, Franco Nero személyesen mutatja be az Oscar-bemutatókról híressé vált hollywoodi Mann Chinese 6 mozi nézőinek. 

A program a legnagyobb olasz klasszikusok, például Fellini és Bertolucci alkotásai mellett az elmúlt év itáliai filmtermésének keresztmetszetét nyújtja az érdeklődőknek.

A Márió, a varázsló című film a kilencvenes évek elején, közvetlenül a rendszerváltás utáni években játszódik. Egy alvó magyar falucskában csoda történik: megérkezik a faluba Mario, az elegáns olasz cipőgyáros. Munkát és jólétet ígér az ottani asszonyoknak. 

A falu pedig felbolydul, és Vera sem tudja kivonni magát a karizmatikus olasz hatása alól. Mind jobban elvarázsolja Mario különleges vonzereje, és menthetetlenül beleszeret a csodálatos férfiba!

A 68 éves Franco Nero az amerikai filmbemutató után, február 21-én érkezik Budapestre, ugyanis ő lesz az idei Operabál díszvendége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.