Híresség

Kórházba került Lang Györgyi

A Pa-Dö-Dő 64 éves énekesnője több ijesztő tünetre lett figyelmes, és később kiderült, hogy agyérgörcsöt kapott.

2021.11.16 09:14ma.hu

Hétfőn hajnalban kórházba kellett szállítani a Pa-dö-dő 64 éves énekesnőjét. Lang Györgyi ijesztő tüneteket tapasztalt magán, mint kiderült, agyérgörcsöt kapott. Jelenleg is szubintenzív osztályon kezelik - tudta meg a Bors.

Az énekesnő az otthonában lett rosszul, és a rohammentőnek kellett érte menni. Az énekesnő zenésztársát, Falusi Mariannt hívta először, mikor érezte, hogy baj van.

"Éjjel kettőkor jöttem el tőle, nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív" - mondta Falusi Mariann. Igyekezett megnyugtatni mindenkit, mivel úgy tűnik, Lang Györgyinek nem történt komolyabb baja.

Az orvosok közölték velünk, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték, és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van, és semmiféle tünete nincsen. Holnap remélhetőleg kikerül az osztályról, utána pedig hazaengedhetik. Tisztán és érthetően beszél, jókedve van, nevet, és most már a kezeit is mozgatja" - tájékoztatta a lapot az énekesnő. A lap egyik olvasója arról is beszámolt, hogy az egyik fővárosi kórházban látták a súlyos állapotban lévő Lang Györgyit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.