Kultúra

A járvány pozitív élményeit bemutató fotók készítőinek hirdet pályázatot a Pécsi Tudományegyetem

Az elmúlt egy év kihívásai során sokat tanulhattak az emberek magukról, környezetükről, a változáshoz való alkalmazkodási képességükről.

2021.03.13 07:30MTI

A járványhelyzet ellenére megélt pozitív, lélekemelő, a nehézségeken átsegítő élményeket megmutató fotókat vár a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a hazai középiskolások, valamint magyarországi és külföldi egyetemi hallgatók számára meghirdetett fotópályázatán.

A felsőoktatási intézmény MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztet arra, hogy az elmúlt egy év kihívásai során sokat tanulhattak az emberek magukról, környezetükről, a változáshoz való alkalmazkodási képességükről.

Rámutattak: bár alapvetően rossz emlék a vírus elleni védekezéssel eltöltött időszak, számos pozitív élménnyel is járt a járvány.

A "PosiTivE - "Neked mi jót adott a megváltozott élethelyzet?" elnevezésű fotópályázatot két kategóriában, hazai középiskolás és magyar, illetve külföldi társegyetemek polgárainak hirdetik meg.

A szervezők az elkészült fotókat a photo2021@pte.hu e-mail címre várják április 30-ig.

A beérkezett műveket szakmai zsűri értékeli, és az általuk legjobbnak ítélt ötven alkotást teszik közzé a PTE hivatalos közösségi média felületein.

A szakmai zsűri által kiválasztott kategóriánkénti első három helyezettet értékes nyereményekkel jutalmazzák.

A pályázatról további információ a pte.hu/positivephoto weboldalon található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.