Kultúra

Új albummal jelentkezik Ringo Starr

Az egykori Beatles együttes dobosa otthonának stúdiójában rögzítette az öt számot tartalmazó albumot a koronavírus-járvány idején, április és október között.

2020.12.17 22:30MTI

Zoom In címmel új albumot készített Ringo Starr, akinek Paul McCartney, Dave Grohl és Finneas segített a dalok és a felvételek elkészítésében.

Az egykori Beatles együttes dobosa otthonának stúdiójában rögzítette az öt számot tartalmazó albumot a koronavírus-járvány idején, április és október között.

A Universal kiadó fogja megjelentetni márciusban, ám Ringo Starr a YouTube-on a héten bemutatta Here's To The Nights című dalát, amelyet Diane Warren dalszerzővel írt - adta hírül a CCN amerikai hírtelevízió.

Zenésztársa, Paul McCartney is új albummal jelentkezik pénteken. A szintén karanténalbum teljes izoláltságban született az ex-Beetle házi stúdiójában.

A McCartney III című albumon a zenész játszik valamennyi hangszeren és minden dalt ő ad elő. Néhány dala tükrözi a pandémia helyzetét, ugyanakkor McCartney jövőbe vetett optimizmusát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.