Kultúra

Élőben közvetítik a Gastroblues Fesztivált

A rendszeresen fellépő zenekarok között szerepel többek között a Varga János Project vagy a Tűzkerék zenekar.

2020.12.01 23:30MTI

Élőben közvetítik a péntektől vasárnapig tartó, idén zártkörű 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

Pleszkán Écska, a Soulbreakers énekese elmondta, hogy a zenekarral pénteken lépnek fel, koncertjükön Janis Joplin és Joe Cocker dalaiból válogatnak.

A fesztivált az évről évre visszatérő zenészek és közönség közege jellemzi - hangsúlyozta, hozzátéve: a rendszeresen fellépő zenekarok között szerepel többek között a Varga János Project vagy a Tűzkerék zenekar.

Felidézte, hogy a fesztivál harmadik napján, záróprogramként szabadtéri főzőversenyt szoktak tartani, amelyen borral készült vagy borkorcsolya jellegű ételeket kell főzni, tehát a hazai borokra összpontosítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.