Koronavírus-járvány

Böröndi Tamás 19 napig küzdött keményen a vírussal a kórházban

65 évesen ment el az egyik legnagyobb nevettető.

2020.11.24 17:58ma.hu

„Tamás 19 napja volt kórházban és keményen harcolt” – mondta Csutka István, a debreceni Csokonai Színház volt igazgatója beszélt az ATV Start Plusz című műsorában, Böröndi Tamásra emlékezve.

Csutka szerint Böröndi Tamás az egyik legnagyobb nevettető volt. „Akivel egy mosoly volt, nem csak együtt dolgozni, hanem valószínűleg együtt élni. Láttam, azt a fantasztikusan szép kapcsolatot, ahogyan Annával (Götz Anna, Böröndi Tamás felesége – a szerk.) egymásra találtak a Kaktuszvirágban” – fogalmazott.

A volt színházigazgató szerint Böröndi hihetetlen munkabírással dolgozott. „Tamás fogta a kalapácsot, Tamás szögelt, Tamás plakátot ragasztott, szórólapozott, jegyet árult és közben játszott” – emlékezik vissza. Hozzátette: Tamás a legendás Vidám Színpadi korszak fiatal generációját képviselte, akik színvonalasan tudták képviselni a műfajt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.