Kultúra

Dallal köszöntötték a 85 éves Törőcsik Marit - videó

Születésnapját ünnepli a nemzet színésze.

2020.11.23 16:03ma.hu

November 23-án ünnepli 85. születésnapját Törőcsik Mari, a nemzet színésze. A Nemzeti Színház társulata videóban köszöntötte fel a legendás színésznőt.

Kollégái Charles Aznavour She című dalának magyar változatát adták elő. A videó végén hangosan kiabálták, hogy "Isten éltessen, Mari!", és integetnek. A távköszöntésre azért volt szükség, mert a járványhelyzet miatt csak néhányan látogathatják meg személyesen Törőcsik Marit.

Törőcsik Mari a nemzet színésze, kétszeres Jászai Mari-díjas és háromszoros Kossuth-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának tagja, Cannes-ból a legjobb női alakításért járó díjat hozta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.