Kultúra

Egy évvel elhalasztják a Jurassic Park: Világuralom bemutatóját

A Jurassic Park: Világuralom a 27 éves franchise hatodik filmje, a főszerepekben ismét Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz látható. Csatlakozott hozzájuk Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is.

2020.10.07 21:30MTI

Egy évvel elhalasztja a Jurassic Park: Világuralom című film bemutatóját a Universal Pictures, így 2022. június 10-én kerül az amerikai mozikba.

A halasztást Colin Trevorrow, a sci-fi rendezője jelentette be a Twitteren, ezzel együtt bemutatta a film első poszterét is, mely az 1993-as kasszasiker első részét idézi meg.

"Az elmúlt három hónapban különleges csapattal dolgoztam együtt egy olyan filmen, melyet alig várunk, hogy megoszthassunk a világgal. Még akkor is, ha még egy kicsit tovább kell várni, megéri. Addig is maradjatok egészségesek és vigyázzatok egymásra" -írta Trevorrow a posztjában.

A Jurassic Park: Világuralom forgatását márciusban leállították a koronavírus-járvány miatt, majd ez volt az első nagy film, melynek folytatták a munkálatait. A stúdió mindent megtett azért, hogy vírusmentes maradhasson a forgatás: folyamatos teszteléseket és hőmérsékletméréseket végeztek, a stábot izolálták egy hotelben a munka idejére.

Az intézkedések költsége eléri az ötmillió dollárt (másfél milliárd forint) is az egyik bennfentes szerint. A film még nem készült el teljesen, de egyes források szerint nagyjából három héten belül befejeződnek a munkák - írja a Variety.com.

A Jurassic Park: Világuralom a 27 éves franchise hatodik filmje, a főszerepekben ismét Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz látható. Csatlakozott hozzájuk Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.