Járvány

Koronavírus miatt felfüggesztették a Mintaapák forgatásait

A koronavírus-járvány miatt néhány napig szünetelnek a TV2 Mintaapák című sorozatának forgatási munkálatai.

2020.09.17 15:12ma.hu

A Mintaapák stábjában is felbukkant a koronavírus fertőzés, így néhány napra felfüggesztik a sorozat forgatásait, mert a tesztelések alkalmával a közreműködők között több pozitív esetet is találtak.

A további terjedés elkerülésének érdekében döntött így közösen a TV2 és az IKO Műsorgyártó. Az érintetteket izolálták és a forgatási rendet átszervezik, addig pedig szüneteltetik a munkálatokat.

A forgatás felfüggesztése a sorozat képernyőre kerülését nem befolyásolja, a nézők továbbra is láthatják az újabb epizódokat minden hétköznap este. - közölte a TV2 sajtóosztálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.