Járvány

Ismét leállították a Barátok közt forgatását a koronavírus miatt

Újabb megbetegedés történt a múltkori újraindulást követően.

2020.09.17 07:22ma.hu

Határozatlan időre leáll a Keresztanyu és a Barátok Közt című sorozatok forgatása - jelentette be az RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatósága.

A Barátok közt stábjában újabb megbetegedés történt a múltkori újraindulást követően. A forgatócsoport csak azután kezdhette a munkát, hogy az összes dolgozó negatív tesztet produkált. A stábtagokat folyamatosan tesztelik, ezért derülhetett ki az újabb fertőzés. A Keresztanyu stábjában ugyancsak Covid-pozitív személyt találtak.

A továbbfertőződés elkerülése érdekében azonnal megkezdték a stábtagok PCR-tesztelését és a stúdiók fertőtlenítését.

Az RTL Klub jelezte: amennyiben minden közreműködő negatív PCR-teszttel rendelkezik, a forgatások folytatódhatnak. Hangsúlyozták: a Barátok közt képernyőn való jelenlétét a leállás nem befolyásolja, a szériát változatlan időpontban láthatják a nézők. Ez amiatt van, hogy a gyártók jóval előrébb járnak, mint az aktuálisan sugárzott műsor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.