Koronavírus

Teljes szeptemberi műsorát elhalasztja a Vörösmarty Színház

Újabb társulati tagoknál mutatták ki a koronavírus-fertőzést.

2020.09.14 20:16MTI

A múlt héten egy színésznél, most újabb társulati tagoknál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, ezért a székesfehérvári Vörösmarty Színház vezetősége a teljes szeptemberi műsorát elhalasztja - közölte a teátrum hétfőn az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a Nemzeti Népegészségügyi Központtal együttműködve megtörtént a kontaktkutatás, majd a szűrés, így derült fény az újabb pozitív esetekre. A színház az első perctől kezdve minden szükséges óvintézkedést megtett annak érdekében, hogy falain kívül maradjon a vírus: a folyamatos ózonos fertőtlenítés mellett a napokban megtörtént a teljes épület ezüstkolloidos permetezése is - tették hozzá.

Mint írták, az érintett előadások pótlására későbbi időpontban kerül sor, amikor az érintettek garantáltan, biztonságban állhatnak újra munkába.

A Vörösmarty Színház múlt kedden jelentette be, hogy elhalasztja Az ember tragédiája 2.0 szeptember 12-ei ősbemutatóját, mert a társulat egyik tagjának koronavírus-tesztje pozitív lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.