Járvány

Koronavírus miatt leáll a Barátok közt forgatása

Azt nem árulták el, hogy ki fertőződött meg.

2020.09.06 14:08ma.hu

Hétfőtől bizonytalan időre leáll a Barátok közt forgatása, mert a sorozat egyik közreműködőjének COVID tesztje pozitív lett - közölte az RTL Klub.

A sorozat április 27-től kezdte meg ismét a forgatást a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett. A sorozat tagjainak PCR tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését megkezdik. Amennyiben minden közreműködő két negatív PCR teszttel rendelkezik, a forgatás folytatódik.

A sorozat képernyőn való jelenlétét a leállás nem befolyásolja. A nézők a Barátok közt premier epizódjait minden hétköznap 17:05 és 22:20 órakor láthatják az RTL Klubon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.