Programajánló

Elmarad idén India legnagyobb nemzetközi filmfesztiválja

Elmarad idén India legnagyobb nemzetközi filmfesztiválja a járványhelyzet miatt: a novemberre tervezett 22. mumbai seregszemlét jövőre halasztják.

2020.08.07 03:30MTI

A Mumbai Mozgókép Akadémia (MAMI) közleménye szerint az intézmény "az egész országot sújtó fájdalom és szenvedés, valamint a mumbai filmszínházak újranyitásával kapcsolatos bizonytalanság" miatt döntött az idei rendezvény elnapolása mellett.

A 22. Jio MAMI Mumbai Filmfesztivállal kapcsolatos részleteket a közeljövőben hozzák nyilvánosságra - olvasható a The Hollywood Reporter című filmes portálon.

A seregszemle elhalasztása ellenére a mumbai filmakadémia még augusztusban nyilvánosságra hozza az idei hivatalos versenyprogramba bekerült indiai filmek listáját és továbbra is nagy hangsúlytat fektet online programjaira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.