Programajánló

Elmarad Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra koncertje

A Margitszigeti Szabadtéri Színház a továbbiakban is azon dolgozik, hogy Kusturicáék zenéje a jövőben mihamarabb eljuthasson a magyar közönséghez.

2020.07.23 04:30MTI

Elmarad Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra pénteki koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A jegyek visszaváltásáról vagy cseréjéről a szabadter.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők - közölte a Margitszigeti Szabadtéri Színház szerdán az MTI-vel.

A margitszigeti színház vezetése és a Szerbiából érkező zenekar mindent megtett annak érdekében, hogy a Kusturica vezette együttes a meghirdetett időben felléphessen Budapesten, ám ez a jelenleg érvényben levő beutazási szabályok bevezetése miatt nem lehetséges.

A Margitszigeti Szabadtéri Színház a továbbiakban is azon dolgozik, hogy Kusturicáék zenéje a jövőben mihamarabb eljuthasson a magyar közönséghez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.