Járvány

Koronavírus-szakértőkkel bővítenék a stábokat a hollywoodi produkciók forgatásain

Koronavírus-szakértők csatlakoznának a jövőben a stábokhoz a hollywoodi televíziós és filmes produkciók forgatásain.

2020.05.28 18:55MTI

A szakszervezetek, filmstúdiók és producerek szakértői útmutatással akarják újraindítani a világszerte március közepén felfüggesztett forgatási munkálatokat.

Az epidemiológusoknak és más közegészségügyi szakértőknek részletes stratégiákat kellene kidolgozniuk arra, hogy a forgatásokon miként oldják meg az olyan kihívásokat, mint hogy a stábtagoknak egy térben kell tartózkodniuk, vagy hogy a sminkeseknek szemtől szembe kell lenniük a színészekkel. Nem utolsó sorban pedig a sztároknak egyebek között ölelkezniük vagy épp verekedniük kell egymással a jelenetekben.

Noha az Egyesült Államokban egyelőre üresen maradnak a forgatási helyszínek, Dél-Koreában, Ausztráliában, Svédországban és Új-Zélandon lassan újraindulnak a produkciók munkálatai. A James Cameron rendezte Avatar 2 forgatása már a héten megkezdődik Új-Zélandon.

A filmiparban dolgozók arra számítanak, hogy a jövőben kisebb stábok fognak dolgozni a forgatásokon, rendszeresítik a teszteléseket, mindenhol kézfertőtlenítők lesznek kihelyezve és a nagyobb tömegjeleneteket számítógépes utómunkálatokkal fogják megoldani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.