Gyász

Tragédia: meghalt a magyar X-Faktor fiatal énekese!

Vasárnap egy újfehértói tóban találták meg holttestét.

2020.05.25 14:10ma.hu

A hétvégén elhunyt Petics Kristóf, a 2016-os X-Faktor üdvöskéje, egyben botrányhőse, akinek annak idején végül egy ügye miatt még az élő show-k előtt távoznia kellett a műsorból. Az énekest később MC Hawer karolta fel, ám idővel vele is összekülönbözött. Halálhíréről ő is megemlékezett a Facebookon, korábban ő beszélt a sajtónak arról is, hogy az énekes bipoláris zavarban szenved.

A Blikk úgy tudja, a holttestét Újfehértón, a tóban találták meg vasárnap.

Úgy tudni, a fiatal énekes gyakran járt a tóhoz lazítani, iszogatni: szombaton is ez történhetett, ám nem tért haza, ezért édesanyja kiment a település melletti tóhoz, hogy megnézze, mi történt. A Bors információi szerint a fiú holttestére ezek után találtak rá. A portál szerint a lába beszorult egy faágba vagy farönkbe, ez okozhatta a vesztét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.