Koronavírus-járvány

Szinte pontról pontra megjósolta egy 2011-es film a koronavírus-járványt - videó

Összefogtak a vírus ellen a sztárok.

2020.04.03 00:39ma.hu

Szinte pontról pontra megjósolta egy 2011-es film a koronavírus-járványt. A Fertőzés című film sztárjai most tájékoztató videókkal segítenek a felkészülésben. Egészen pontosan abban, hogy hogyan próbálják meg elkerülni az emberek a járványt. Hollywoodban is szükség van most az összefogásra és a tájékoztatásra, a filmvásznak hősei most a való életben segítenek. Más dolguk úgy sincs, hiszen a filmipar a leálló forgatások és az elhalasztott premierek miatt még mindig stagnál. Nagy fejtörést jelentettek még a filmek bemutatói, hiszen a mozik, ahol lejátszhatták volna a premiereket, szintén nem üzemelnek.

Egy 40 éve írt regény is megjövendölte a koronajárványt?

Vuhan-400 - ezen a néven bukkan fel egy biológiai fegyvereket előállító laborból kiszabadult kórokozó Dean Koontz: A sötétség szeme című regényében. Ám a könyvnek többféle változata létezik, az eredeti, 1981-es kiadásban Vuhan helyett a Gorkij-400 nevet viselte a kórokozó. De az biztos, hogy a regény 2008-as kiadásában már a Vuhan-400 szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.