Programajánló

Magyarországon koncertezik Németh Ferenc dzsesszdobos

Bár a koronavírus miatt olaszországi koncertkörútját elhalasztani kényszerül, Magyarországon különféle formációkban több alkalommal is színpadra lép Németh Ferenc, a 20 éve New Yorkban élő dzsesszdobos.

2020.03.07 21:30MTI

A zenész március 10-én a László Attila It's ALready That koncertjének lesz sztárvendége a Müpában, március 13-án a Márványteremben a Ferenc Nemeth Trióval, március 14-én a keszthelyi Balaton Színházban szintén saját formációjával lép színpadra. Mindkét estén Pietro Tonolóval (szaxofon) és Tzumo Árpáddal (zongora) muzsikál a koncertre látogatóknak - közölték a szervezők az MTI-vel.

Különleges élményben lesz része, aki a koncertek valamelyikén részt vesz, hiszen Németh Ferenc rendszerint elővesz egy klasszikus dzsessz sztenderdet vagy egy régi népdalt, újraképzeli, új ötleteket és hangzásokat ad hozzá, így válik zenéje egészen egyedi hangzásvilágúvá - olvasható az ajánlóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.