Kult

Ezeket árverezik el Andy Vajna legendás tárgyaiból

Egy Munkácsy-festményt és a Rambo-késeket tartják a legértékesebbnek.

2019.11.19 09:42ma.hu
hirdetés

Mint ismeretes, Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye korábban bejelentette, hogy aukcióra bocsátja elhunyt férje személyes tárgyait, a bevétel egy részét pedig jótékony célra kívánja fordítani.

A Blikk cikke szerint az árverést már meg is hirdették, december 7-én lesz a belvárosi Nagyházi Galériában, ahol november 23-tól egy hétig meg is tekinthetőek a felkínált tárgyak egy kiállítás formájában, de az árverés katalógusa már most elérhető a galéria honlapján.

A katalógus online változatában közelebbről is megismerkedhetünk Andy Vajna elegáns és egyedi bútoraival, bélyeggyűjteményével, Bentley-jével, és filmes relikviáival, köztük a Rambo-késekkel is, festményekkel, szobrokkal, fotókkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.