Rablás

Temetőlátogatás közben fosztották ki Lajkó Félixet, oda a százmilliós hegedű

A mintegy 160 millió forintot érő hegedűt akkor lopták ki a művész kocsijából, amikor szerettei sírját kereste fel.

2019.11.04 18:37ma.hu

Az eset még pénteken történt a délvidéki Péterrévén, ahol a temető melletti utcában rabolták ki Lajkó Félix hegedűművészt, az autójából emelték el hangszerét, míg ő szerettei sírját látogatta meg - tudósította az Inforádió.

A rablást azonnal jelentették a rendőrségnek.

"A nyomozás érdekében a részletekről nem beszélhetek, de bízom a rendőrség munkájában, és hogy a hegedű előkerül majd" – mondta röviden a hegedűművész.

A belgrádi szerb média szerint az 1800-as években készült hegedű értéke félmillió euró. A Domenico Montano márkájú hangszer igen ritka. A rendőrség az esetet súlyos rablásnak minősítette, a nyomozás folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.