Gyász

Elhunyt Rutger Hauer

75 éves korában elhunyt Rutger Hauer holland színész, aki 1982-ben Harrison Ford partnereként szerepet kapott a Szárnyas fejvadász című filmben.

2019.07.24 20:18ma.hu

Rutger Hauer július 19-én hunyt el otthonában. Ügynöke, Steve Kenis a Variety című lapnak megerősítette a hírt. A színészt szerdán temették el.

Hauer leghíresebb alakítása a kultikus Szárnyas fejvadász mellékszerepe volt, de szerepelt Christopher Nolan első Batmanjében, és a 2005-ös Sin Cityben is.

2011-ben a Sundance-fesztivál kedvencévé vált a VHS-korszakot idéző Hobo with Shotgun főszerepével. A filmben egy sörétes puskával harcoló, bosszúálló koldust alakított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.