Programajánló

Jótékonysági előadás lesz a nyugdíjas artisták támogatására

Az egykor ünnepelt artisták szerény nyugdíjat kapnak.

2019.07.02 22:30MTI

Jótékonysági előadást tartanak a nyugdíjas artisták számára július 5-én a Fővárosi Nagycirkuszban - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Eötvös Tibor, az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének elnöke elmondta, hogy a jótékonysági előadásnak már több évtizedes hagyománya van. Hozzátette, hogy erre azért van szükség, mert az egykor ünnepelt artisták szerény nyugdíjat kapnak.

A jótékonysági előadás bevételéből mindig karácsony előtt segítik az érintetteket, ünnepi ebéd keretében adják át az adományokat.

Hozzátette, hogy a jótékonysági előadáson a Fővárosi Nagycirkuszban jelenleg futó látványos műsort, a Repülő cirkuszt tekinthetik meg az érdeklődők.

Eötvös Tibor úgy vélte, hogy a minden korosztályt megszólító előadás "fantasztikus szórakozási lehetőséget nyújt". Kiemelte, hogy az artistáktól a technikai személyzetig a műsor minden közreműködője első szóra vállalta a fellépést a jótékony cél érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.