Programajánló

Szerelmi körséta címmel estet rendeznek Budapesten

Az előadást kis változtatásokkal a Múzeumok Éjszakáján is előadják a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpontban.

2019.06.10 01:34MTI

Szerelmi körséta címmel estet tart Kékkovács Mara, a Budapesti Operett Színház művésze és Somlai Valéria zongoraművész pénteken a budapesti Napfényes Étterem és Rendezvényteremben.

Somlai Valéria az M1 aktuális csatornán vasárnap azt mondta, az előadás zenében, prózában és versben járja körül a szerelem témakörét.

A műsor egy Liszt-darabbal indul, majd Ady Endre és Kosztolányi Dezső verseivel folytatódik. Az esten a komolyabb művektől a könnyedebbek felé haladva a hazai sanzon és kuplé világába is szeretnék elkalauzolni a hallgatókat - ismertette.

Hozzátette, az előadást kis változtatásokkal a Múzeumok Éjszakáján is előadják a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpontban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.