Állati

Világsiker lett Bíró István csodafotója - videón a sas leszállása

Ilyen fotót egyszer készít egy ember egész élete során.

2019.06.09 08:30ma.hu

Valójában az amatőr fotográfus, bár a természetfotózást profi szinten űző Kanadában élő Steve Biro maga is megdöbbent a fotójának világsikerén. A fotó valóban zseniális, egy sas két szárnya egyszerre érinti a víz felszínét, közben tökéletes a szimmetria. Az India Times úgy írt róla: ilyen fotót egész életében egyszer készíthet egy ember. A BBC-nek nyilatkozva Bíró István elmondta, gondolni se merte volna, hogy ennyire megérinti majd az embereket az Ontarióban készített kép.

A most elhíresült fotó készítése közben pedig videó is készült arról, ahogyan a sas leszállt. Bízunk abban, hogy azért még láthatunk tőle ilyen csodás remekművet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.