Átverés

Utcai festményárusnak adta ki magát Banksy Velencében

A Velencei Biennálé hiába a világ legnagyobb szabású művészeti eseménye, valamilyen okból kifolyólag sosem hívják meg rá.

2019.06.02 19:51ma.hu

“Felállítottam a standomat a Velencei Biennálén, ami bár a világ legnagyobb szabású művészeti eseménye, valamilyen okból kifolyólag sosem hívtak meg rá” – írta ki Instagramjára a művész még május végén.

Sokan megcsodálták a kiállított képeket, ami azt mutatta be, hogyan veszik el a teret a nagy óceánjáró hajók a kis gondoláktól.

Ez már csak azért is érdekes, mert hajóbaleset történt Velencénél június 2-án, amelynek eredményeként ki akarják zárni a nagy hajókat a környékről.

A videót itt megnézheti >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.