Siker

Duplázott Cannes-ban a 13 éves pécsi fiú

Újabb díj a magyar fiúnak.

2019.05.27 13:46ma.hu

Duplázott Cannes-ban a 13 éves pécsi fiú, Százados Ábel. Előszőr a Legígéretesebb Fiatal Filmes díját kapta meg szombaton éjjel, majd a Global Short Film Awards díjkiosztó gálán, mobiltelefonos filmkészítés szekcióban a Legfiatalabb tehetséges filmes díját is átvehette Soha című 50 másodperces kisfilmjéért.

Az öngyilkosságról szóló kisfilm arra akarja felhívni a figyelmet, hogy soha ne kerüljön senki olyan helyzetbe, hogy megpróbálja eldobni az életét. A kisfilm a zsűri szerint fantasztikus és egyben elrettentő volt, az alkotást a záróünnepségen is bemutatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.