Gyász

Elhunyt Udvardy Anna, az Oscar-díjas Mindenki producere

A filmproducer hosszú betegség után, 70 évesen hunyt el csütörtök este.

2019.05.24 09:02ma.hu

Elhunyt Udvardy Anna, az Oscar-díjas Mindenki című film producere. A filmproducer hosszú betegség után, 70 évesen hunyt el csütörtök este. Halálhírét fia jelentette a Facebookon.

"Az elmúlt pár év az egyik legszebb időszak volt az életében. Rengeteg munkával olyan magasságokra tört, amelyet el sem tudott képzelni. 50 évet töltött el a filmszakmában, ami az élete volt. Voltak örömteli időszakok és nagy csalódások is, még ha sok ember nem is akart tudomást venni a sikereiről, édesanyám a mai napig az egyetlen Oscar-díjas (magyar) producer, egyike annak a 9 nőnek, akik elnyerték a szobrot …" - olvasható a bejegyzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.