Programajánló

Május végén kezdődik az első Utcaszínház Fesztivál Kapolcson

A négynapos rendezvényen a színházi előadások mellett egyebek között koncertek, bábszínházi előadások és rendhagyó kiállítás várja az érdeklődőket.

2019.05.02 23:30ma.hu

Május végén kezdődik az első kapolcsi Utcaszínház Fesztivál. A négynapos rendezvényen a színházi előadások mellett egyebek között koncertek, bábszínházi előadások és rendhagyó kiállítás várja az érdeklődőket - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a program szervezője.

Virág Zsóka fesztiváligazgató elmondta, hogy hagyományteremtő szándékkal hívták életre a május 30. és június 2. között megrendezendő Bondoró Utcaszínház Fesztivált, mely több mint 130 programmal várja a vendégeket a kapolcsi Malomszigeten és környékén, 23 helyszínen.

Hozzátette: a fesztiválon, mely a Kapolcs-közeli dombról kapta a nevét, az utcazenészek mellett a fellépők között szerepel majd Lovasi András, a Kerekes Band, a Zuboly, Miqueu Montanaro és Móser Ádám, Kézdy Luca, Horgas Eszter és Gabor Amadeus, a Söndörgő és a Chalaban.

Megnyílik majd a nem létező tárgyak kiállítása is, ahol olyan dolgokkal találkozhatnak a látogatók, melyekről eddig csak a szavak szintjén hallottak. Ezek többek között a radai rosseb vagy a halványlila dunszt. Ezen kívül rendhagyó falvédő kiállítást is láthatnak az érdeklődők.

A fesztivál színfoltjának ígérkezik az esti fény- és tűzszínház, valamint a kívánságmécsesek, melyeket az Eger patak vizén lehet majd útjára engedni - fűzte hozzá a fesztiváligazgató.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.